Ziraat Fakültesi
2022-06-21

ZİDEK-ÖDR teslimi öncesi son toplantımız Fakülte Dekanımız Başkanlığında gerçekleştirildi



 

20.06.2022 tarihinde Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Sezen ARAT Başkanlığında ZİDEK-ÖDR teslimi önceki son toplantı Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat TAŞAN, Bölüm Başkanları, Bölüm Başkan Yardımcıları, Fakülte ve Bölüm Kalite-Akreditasyon Komisyonu ve Eğitim-Öğretim Komisyonu üyeleri, Fakülte Sekreteri Ayla Pilatin'in katılımları ile uzaktan erişimle gerçekleştirildi.

Toplantıda Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat TAŞAN tarafından, ZİDEK-ÖDR teslim süreci ve ZİDEK değerlendiricilerinin Fakültemize ziyaretleri, değerlendirme süreci ve sonraki yanıt süreçleri vb. konularda detaylı bilgiler aktarıldı. Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat TAŞAN toplantıda, 17 Ekim 2019 tarihinde Fakültemiz Dekanlığı tarafından düzenlenen çalıştay ile başlatılan ve yaklaşık 3 yıla yaklaşan süreç sonunda ZİDEK-ÖDR teslimi ile mutlu sona ulaşacağımız yeni bir sürece girildiğini ifade etti. 

Toplantının devamında, her bir lisans programı temsilcisi ZİDEK-ÖDR kapsamında hazırlanan 10 ölçüt hakkında detaylı bilgileri paylaşıldı. Fakülte ve Bölüm Kalite-Akreditasyon Komisyonu ve Eğitim-Öğretim Komisyonu üyeleri tarafından çeşitli değerlendirme ve karşılaştırmalar gerçekleştirildi.

Toplantı sonunda, Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Sezen ARAT, Fakültemiz lisans programlarının eğitim-öğretim kalitesinin daha da artması hususunda ZİDEK kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ile çok faydalı, başarılı ve hayırlı sonuçlara erişeceğimizi vurgulayarak, çalışmalarından dolayı emeği geçen başta Bölüm Başkanları, Bölüm Başkan Yardımcıları, Fakülte ve Bölüm Kalite-Akreditasyon Komisyonu ve Eğitim-Öğretim Komisyonu üyeleri, Fakültemizin diğer öğretim elemanlarına ve Fakültemiz idari personeline teşekkür etti. 

ZİDEK-ÖDR teslimi ile ZİDEK değerlendirici takımlarının Üniversitemize ve Fakültemize Ekim-Aralık 2022 tarihinde ziyaretleri beklenilmektedir.