Ziraat Fakültesi
2015-10-14

ZİRAAT FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI DÜZENLENDİ



 

Öğrenci Seçme Sınavı sonucunda yaptıkları tercihlerle 2015-2016 Eğitim-Öğretim dönemi itibariyle Fakültemiz ailesine katılan öğrencilerimizin, öğrenim görecekleri Fakültemizi tanımalarını sağlayarak uyum süreçlerini hızlandırmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi. 

Oryantasyon programı Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda 14 Ekim çarşamba günü düzenlendi. Programa Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Ahmet İstanbulluoğlu, Dekan Yardımcıları Prof.Dr.İsmet Başer ve Prof.Dr.Murat Taşan, Fakültemiz 1.Sınıf öğrencilerinin Bölüm Danışmanları olan Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlileri, Fakültemiz Sekreteri Mustafa Güney, Fakültemiz Öğrenci İşleri Biriminden Resul Doğru ve Ersin Zaman ile oryantasyon programının hazırlanmasında görev alan Tarım Ekonomisi Bölümünden Arş.Gör. Deniz Çağla Turan katıldılar.

Fakültemiz öğrencilerinin katılımlarının yoğun olduğu programda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Üniversitemizin ve Fakültemizin genel yapısı, sunulan olanakları, gerçekleştirilen faaliyetler ile idari ve akademik konular hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Ahmet İstanbulluoğlu öğrencilerimizin Üniversitemizin öğrenci topluluklarında aktif görev almalarını, üniversitemizin ve fakültemizin düzenlediği bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılmalarını istedi.

Fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin bir araya gelerek aynı zamanda birbirleriyle tanışma fırsatı bulduğu oryantasyon programı, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Ahmet İstanbulluoğlu’nun iyi dilek ve temennileri ile son buldu.

Ziraat Fakültesi Ailesi olarak, bizimle birlikte geleceğe hazırlanmak isteyen siz değerli öğrencilerimizi tekrar kutluyor, başarılar diliyoruz.

ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI