Gıda Mühendisliği Bölümü3. Sınıf 2011 - 2012 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
3
GM 313
Gıda Endüstrisi Atıkları
2
0
3
SB 303
İş Hukuku
2
0
3
GMB 301
Malzeme Bilgisi
2
0
3
SB 305
Pazarlama ve Satış Yöntemleri
2
0
3
SGM315
Soğuk Tekniği
2
0
3
Toplam AKTS:
35
2011 - 2012 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GM 312
Beslenme İlkeleri
3
0
4
GM 308
Gıda Biyoteknolojisi
2
0
3
GM 304
Gıda Mikrobiyolojisi II
2
2
5
GM 306
Proses Kontrol
2
0
4
STJ601
Staj
0
0
2
GM 310
Süt Fizikokimyası
2
2
5
GM 302
Temel İşlemler II
3
0
4
Seçmeli
Gıda Mühendisliği Bölümü3. Sınıf 2011 - 2012 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
3
SB 305
Pazarlama ve Satış Yöntemleri
2
0
3
TB 302
Reaksiyon Kinetiği
2
0
3
SGM315
Soğuk Tekniği
2
0
3
Toplam AKTS:
30
4. Sınıf
2011 - 2012 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
PRZYRODNİCZY001
Animal Product Determination
2
2
7
PRZYRODNİCZY003
Animal Production
2
2
4
PRZYRODNİCZY004
Biotechnology of Microorganisms
2
2
5
ATHINE03001
Dairy Technology
1
1
4
ATHINE03005
Enology I
2
2
5
GM 405
ET ve Ürünleri Teknolojisi
2
2
5
GM 407
Fermentasyon Teknolojisi
2
2
5
PRZYRODNİCZY002
Field Crop Management
2
2
4
ATHINE03003
Food Psyical Properties
2
2
4
ATHINE03006
Food Quality Control
2
2
4
TE 419
Gıda İşletmeciliği
2
0
2
GM 409
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler
2
2
5
ATHINE03008
Greek as Foreign Language
0
0
3
PRZYRODNİCZY005
Industrial Methods in Environmental Pollutants Analysis
2
2
5
PRZYRODNİCZY006
Selected Elements of Chemical Catalsis
2
0
5
GM 401
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
2
2
6
ATHINE03002
Systems of Quality Assurance and Food Hygiene
1
1
4
GM 403
Tahıl İşleme Teknolojisi
2
2
6
ATHINE03004
Technology of Food Properties of Animal Origin
2
2
4
Seçmeli
Gıda Mühendisliği Bölümü4. Sınıf 2011 - 2012 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
3
GM 417
Çevre Mikrobiyolojisi
2
2
3
GM 411
Enzim Bilimi
2
0
3
GM 413
Geleneksel Gıdalar
2
0
3
GM 415
Gıda Sanayiinde Starter Kültür Kullanımı
2
2
3
GM 415
Gıda Sanayiinde Starter Kültür Kullanımı
2
2
3
GM 421
İçme Sütü Teknolojisi
2
2
3
SB 406
İnsan Hakları
2
0
3
SB 403
İş Hukuku
2
0
3
GM 413
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
2
2
3
SB 405
Pazarlama ve Satış Yöntemleri
2
0
3
GM 423
Süt İşletmelerinde Hijyen
2
2
3
GM 419
Tahıllarda Teknolojik Kalite Kriterleri
2
2
3
Toplam AKTS:
90
2011 - 2012 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GZM210
Akışkanlar Mekaniği
3
0
5
GM 404
Bitkisel Yağ Teknolojisi
2
2
5
GM 408
Gıda Ambalajlama
2
0
4
GM 406
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı
2
0
4
GM 412
Gıda Projeleri Hazırlama Tekniği
2
0
4
GM 412
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler-II
2
2
5
GM 402
Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi
2
2
5
TE 424
Tarım ve Gıda Ürünleri Pazarlaması
2
0
2
Seçmeli
Gıda Mühendisliği Bölümü4. Sınıf 2011 - 2012 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)