Gıda Mühendisliği Bölümü2. Sınıf 2008 - 2009 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
Gıda Mühendisliği Bölümü2. Sınıf 2008 - 2009 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
Gıda Mühendisliği Bölümü4. Sınıf 2008 - 2009 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
26
GM 417
Çevre Mikrobiyolojisi
2
2
3
TE 429
Gıda Projeleri Hazırlama
2
0
3
GM 415
Gıda Sanayiinde Starter Kültür Kullanımı
2
2
3
GM 415
Gıda Sanayiinde Starter Kültür Kullanımı
2
2
3
GM 421
İçme Sütü Teknolojisi
2
2
3
GM 416
Kesimhane Ürünleri Teknolojisi
2
2
3
GM 413
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
2
2
3
GM 423
Süt İşletmelerinde Hijyen
2
2
3
GM 419
Tahıllarda Teknolojik Kalite Kriterleri
2
2
3
Toplam AKTS:
55
2008 - 2009 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
BB 430
Bitki Büyüme Düzenleyicileri
2
0
2
GM 404
Bitkisel Yağ Teknolojisi
3
2
4
GM 424
Gıda İşletmelerinin Tesis ve Organizasyonu
2
0
4
GM 408
Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi
2
0
2
GM 412
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler II
2
2
4
GM 402
Meyve ve Sebze İşleme
3
2
4
GM 406
Özel Gıdalar Teknolojisi
3
0
3
TE 424
Tarım ve Gıda Ürünleri Pazarlaması
2
0
2
Seçmeli
Gıda Mühendisliği Bölümü4. Sınıf 2008 - 2009 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)