2023-05-31

Özel Başakşehir İlköğretim Okulu Müdürlüğü Süt Günü Etkinlikleri kapsamında, Fakültemizi ziyaret etti.

Özel Başakşehir İlköğretim Okulu Müdürlüğü Süt Günü Etkinlikleri kapsamında, Fakültemiz Ziraat Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliği'ni ve Naip Tarımsal Biyoteknoloji Araştırma ve Üretim Birimini  (ZİRAATBİYOTEK) 18 Mayıs 2023 Perşembe günü ziyaret etti.

Fakültemiz Ziraat Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliği ve Sığırcılık Ünitemiz konuk öğrencilerimize Çiftlik Müdürümüz Öğr.Gör.Dr. Kayahan YILMAZ tarafından tanıtıldı ve Sığırcılık Ünitemizde misafirlere süt ikramında bulunuldu. Ardından Naip Tarımsal Biyoteknoloji Araştırma ve Üretim Birimimiz (ZİRAATBİYOTEK)  ziyaret edildi.

Özel Başakşehir İlköğretim Okulu yöneticileri ile öğrencilerine, Ziraatbiyotek Müdürü Doç. Dr. Hayat TOPÇU’nun birim tanıtımının ardından Birim Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Selen YATKIN tarafından laboratuvar ve seralardaki çalışmalar hakkında bilgi vermesiyle devam etti. Öğrencilerin uygulamalı olarak doku kültürü çalışması ve serada fide aktarımı gerçekleştirilmesi sağlandı.