2024-08-28

Zootekni Bölümü Tarafından Tecrübe Paylaşımı ve Kariyer Etkinliği Düzenlenmiştir

Zootekni Bölümümüz Staj Komisyonu koordinasyonunda 2024 yılı zorunlu yaz stajını yapan öğrencilerimize yönelik olarak 27.08.2024 tarihinde tecrübe paylaşımı ve kariyer etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlikte Doğan Holding Gümüşhane Kelkit Doğan Besi İşletmeleri A.Ş. Genel Koordinatörü Ziraat Mühendisi Oğuz Zenginoğlu tarafından Hayvancılık Sektöründe Zooteknistlerin Yeri, Zootekni Mesleğinin güncel durumu ve geleceği hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca mezuniyet sonrası kendi kariyer yolculuğu hakkında detaylı bilgiler vermiştir. Katkılarından dolayı Ziraat Mühendisi Zooteknist Oğuz Zenginoğlu’na teşekkür ediyoruz.