2024-05-10

ABD Tennessee Üniversitesi ile Ortak Ders Yapıldı

Fakültemiz Zootekni Bölümü öğretim üyelerinden  Dr.Öğr.Üyesi Ahmet Refik Önal tarafından okutulmakta olan  “ZZO408. Hayvancılıkta Projelendirme Teknikleri” dersi kapsamında uluslararası online uygulama etkinliği gerçekleştirildi. ABD Tennessee Üniversitesinden Doç.Dr.Liz Eckelkamp’ın katılımıyla online gerçekleştirilen derste; Dr.Önal tarafından "Süt Sığırlarında Barınma ile Serbest Duraklı İşletmelerin Planlanması" ve Dr.Eckelkamp tarafından "Kompost Yataklı Süt Sığırcılık İşletmelerinin Planlanması" konusunda sunumlar gerçekleştirildi.

Etkinlik sonunda yapılan karşılıklı görüş alışverişlerinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Tennessee Üniversiteleri arasında ikili ilişkilerin arttırılması amacıyla yapabilecekler değerlendirildi.

Ayrıntılar için tıklayınız