2024-04-26

Fakültemiz Dekanlığı olarak Ziraatbiyotek Birimini ziyaret edildi.

Fakülte Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Murat DEVECİ ve  Fakülte Sekreteri Ayla PİLATİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Araştırma ve Üretim Birimi (ZİRAATBİYOTEK) Müdürü Doç.Dr. Hayat TOPÇU, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Selen YATKIN ve idari personelimizle 25.04.2024 Perşembe günü öğle yemeğinde bir araya gelindi. Birimimizle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bu ziyaret sırasında Kumbağ Jandarma Asb. Kıdemli Başçavuş  Ömer Suat KALKAN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Araştırma ve Üretim Birimini (ZİRAATBİYOTEK) ziyaret etti.

Ardından yerel seçimler sonucunda yeni görevine başlayan Naip köy muhtarı Mustafa BEKTAŞ ve Azalar Metin BAHADIR, Hüseyin KUŞ ve Semih SEVİNÇ ziyaret etti ve tanışma gerçekleştirildi.

Fakülte Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT ve Birim Müdürü Doç.Dr. Hayat TOPÇU Naip Muhtarı ve heyetine başarılar dileyerek bilgiler verdi ve işbirliği olanakları değerlendirildi.