Ziraat Fakültesi
2024-06-04

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti.



 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.
 
Tekirdağ NKÜ Atatürk Kent Ormanı’nda düzenlenen törene Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Fisun KOÇ ve Prof. Dr. Murat DEVECİ, Fakülte akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.
 
Törenin açılışında Rektör Vekili Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT birer konuşma gerçekleştirdi.
 
Ardından Fakülte Birincisi Bitki Koruma Bölümü Öğrencisi Arife Beyza TAŞAR, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.
 
Programın devamında Fakülte 1.’si Arife Beyza TAŞAR, Fakülte 2.’si Petek GÜLSER ve Fakülte 3.’sü Arıkan KOCABAŞ ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere plaket ve hediye takdiminde bulunuldu.
 
Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür SAĞLAM öncülüğünde mezun öğrenciler ‘Ziraat Mühendisliği Yemini’ etti.
 
Sonrasında fakülte akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet beratları takdim edildi.
 
Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.