2013-11-12

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İstanbulluoğlu'nun Bölümlerimize ziyaretleri devam ediyor.

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İstanbulluoğlu Bölümlerimizin ihtiyaç, istek ve önerilerini almak üzere ziyaretleri devam etmektedir. Bu kapsamda, 11.11.2013 tarihinde sırasıyla Tarım Ekonomisi, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme ile Bahçe Bitkileri Bölümleri ziyaret edildi.

Bölüm Başkanları, Bölüm Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlilerinin katıldığı ve karşılıklı görüş alış verişlerin gerçekleştirildiği bu ziyaretlerde 2013-2014 eğitim-öğretim yılı kapsamında yürütülen çalışmalar ifade edilmiştir. Ziyaretler sebebiyle memnuniyetlerin dile getirildiği toplantılarda Fakültemizin ve Bölümlerin ihtiyaçları ele alınmış, istek ve öneriler dinlenmiştir.