2021-07-06

Fakültemiz Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Gökhan UNAKITAN''ın yürütücüsü olduğu TÜBİTAK-1002 Projesi başarıyla tamamlanmıştır.

Fakültemiz Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Gökhan UNAKITAN'ın yürütücüsü olduğu TÜBİTAK-1002 Projesi başarıyla tamamlanmıştır.

TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı kapsamında, yürütücülüğünü Fakültemiz Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Gökhan UNAKITAN'ın ve araştırmacılığını Fakültemiz Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim elemanı Araş. Gör. Dr. Derya İlkay ABDİKOĞLU'nun yaptığı "Tarımsal Üretimde Traktör Kullanım Etkinliğinin Analizi: Trakya Bölgesi Örneği" adlı proje başarıyla tamamlanmıştır. Değerli öğretim elemanlarımızı bu çalışmalarından dolayı kutluyoruz.