2024-05-27

Fakültemiz Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Canan Şen Mera ıslahı dersi kapsamında öğrencilere Teknik Gezi Düzenlendi.

Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Canan Şen ve bölüm öğrencileri Mera ıslahı dersi kapsamında 17.05.2024 tarihinde teknik bir geziye katıldı.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tarla Bitkileri Bölümü ve Rumeli Hayvancılık İşletmesinin işbirliği ile yürütülen Mera Islah ve Amenajman projesi ile ilgili yapılan çalışmaları yerinde incelenmek üzere Kırklareli Merkez Deveçatağı köyünde bulunan Rumeli Hayvancılık İşletmesine ziyarette bulunuldu.

Deveçatağı ve Kavakdere doğal ve yapay mera alanındaki ıslah çalışmalarının yanı sıra silaj ve hayvancılık ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında öğrencilere bilgiler verildi.