2024-05-17

Fakültemiz Döner Sermaye Bürosunda görev yaparken Emekli olan Yakup GÖNÜLTAŞ a Emeklilik Töreni Düzenlendi.

Fakültemiz Döner Sermaye Bürosunda görev yaparken Emekli olan Yakup GÖNÜLTAŞ'a Emeklilik Töreni Düzenlendi.

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat DEVECİ, Fakülte Sekreteri Ayla PİLATİN ve idari personelimizin katılımlarıyla Fakültemiz Döner Sermaye Bürosunda görev yaparken Yakup GÖNÜLTAŞ'a Emeklilik Töreni Düzenlendi.

Törende önce Yakup GÖNÜLTAŞ'a söz verildi. Ardından Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat DEVECİ, Fakülte Sekreteri Ayla PİLATİN ve idari personelimizin iyi dileklerini bildirdi.

Konuşmaların ardından Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT, Yakup GÖNÜLTAŞ'a plaketini, çiçeğini ve hediyesini takdim etti.

Toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.

Ziraat Fakültesi ailesi olarak Yakup GÖNÜLTAŞ'a emeklilik hayatında huzurlu, mutlu bir yaşam dileriz.