2015-01-20

Fakültemiz Dekanlığı tarafından Trakya Kalkınma Ajansına, "Doğrudan Faaliyet Desteği Programı" kapsamında başvurusu yapılan ve bir süre önce kabul edilen Fakültemiz Biyosistem Bölümü Tarımsal Enerji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Türkan Aktaş'ın proje yöneticisi olduğu "Tekirdağ İli'nde Biyogazdan Elektrik Üretim Tesisine Yönelik Fizibilite Çalışması" başlıklı projenin sözleşmesi Üniversitemiz Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek tarafından  imzalanmıştır. Proje 7 Ocak 2015 tarihi itibariyle yürürlüğe girmiştir.

Fakültemiz Biyosistem Bölümü Tarımsal Enerji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Türkan Aktaş'ı tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.

ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI