2024-07-16

Tarımsal Biyoteknoloji Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf SÜRMELİ’nin Araştırmacı Olarak Yer Aldığı TÜBİTAK 1001 Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı

Tarımsal Biyoteknoloji Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Yusuf SÜRMELİ'nin araştırmacı olarak yer aldığı 124Z423 numaralı "Biyoinformatik ve Moleküler Yaklaşım ile Plastik Bozunumunda Etkili Yeni Enzimlerin Bulunması ve Karakterizasyonu" başlıklı TÜBİTAK 1001 projesi desteklenmeye hak kazanmıştır. Üç farklı kurumdan öğretim üyelerinin yer aldığı bu projede, Malatya Turgut Özal Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Havva Esra TÜTÜNCÜ proje yürütücüsü olarak, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinden Doç. Dr. Yusuf SÜRMELİ araştırmacı olarak, Altınbaş Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Nurcan VARDAR YEL ise araştırmacı olarak bulunmaktadır.

Doç. Dr. Yusuf SÜRMELİ'yi ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.