2024-03-14

Tekirdağ NKÜ’de ABD’nin Vermont Üniversitesinde Eğitim ve Araştırma İş Birlikleriyle İlgili Seminer Verildi

Uluslararası katılımlı ‘Toprak Sağlığı ve İklim Değişikliğine Uyum Kongresi’ne davetli konuşmacı olarak katkı sağlamak amacıyla Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde bulunan Vermont Üniversitesi Uzman Araştırıcılarından Lindsey RUHL, üniversitemiz öğrenci, araştırma görevlisi ve öğretim üyelerine Vermont Üniversitesinde eğitim ve araştırma iş birlikleri ile ilgili fırsatlar konusunda bir seminer verdi.

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen seminere, akademisyenler ve öğrenciler katılarak, Vermont Üniversitesindeki eğitim, araştırma, barınma ve yaşam konularında bilgi sahibi oldular. Program soru -cevap kısmından sonra sona erdi.