2024-03-14

Tekirdağ NKÜ Biyoteknoloji Topluluğu Tarafından Düzenlenen ‘May Tohum Kariyer Fırsatları’ Konulu Konferans Gerçekleşti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrenci topluluklarından Biyoteknoloji Topluluğu tarafından düzenlenen ‘May Tohum Kariyer Fırsatları’ adlı konferans gerçekleşti.

Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda 14.03.2024 tarihinde düzenlenen, akademisyenler ve öğrencilerin katılım gösterdiği konferans kapsamında May Tohumculuk şirketinin İnsan Kaynakları Departmanı’ndan İşe Alım Uzmanı Tuğçe ALP,  kariyer fırsatları, staj ve burs imkanları hakkında sunum yaptı.

Uzman Tuğçe ALP sunumunda, tohumculuk sektöründe potansiyellerini ve yeteneklerini ortaya çıkarmak, teorik bilgiyi pratik ile buluşturup kariyerlerine tohumculuk alanında yön vermek isteyen öğrencilerimize yerli tohum sanayimizin önde gelen kuruluşlarından May Tohumculuğun geliştirdiği AkadeMAY, Maystaj ve İşte Yetenek kariyer programlarını tanıttı.