2020-12-03

BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIK TESİSLERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİNE YÖNELİK ÖN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIK TESİSLERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİNE YÖNELİK

ÖN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Fakültemiz Köseilyas mevkiinde bulunan Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliği bünyesindeki Büyükbaş Hayvancılık Tesisleri içerisine pastörize süt ünitesi kurulması konusunun ön değerlendirilmesi için 01 Aralık 2020 Salı günü saat: 10:30'da, pandemi koşullarında olmamız nedeniyle online bir ön değerlendirme toplantısı yapılmıştır.

Anılan toplantıya Dekan Vekilimiz Prof.Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr. Murat TAŞAN ve Prof.Dr. Murat DEVECİ, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ömer ÖKSÜZ ile Prof.Dr. Bilal BİLGİN, Zootekni Bölüm Başkanı Prof.Dr. M. Levent ÖZDÜVEN ile Prof.Dr. Muhittin ÖZDER, Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ömer AZABAĞAOĞLU ile Prof.Dr. Gökhan UNAKITAN birlikte katılmıştır.

Toplantı sonucunda; Büyükbaş Hayvancılık Tesislerinin iyileştirilmesi ile ilgili bir fizibilite raporunun hazırlanması kararlaştırılmıştır.