2023-11-21

Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr. Murat DEVECİ, Prof.Dr. Fisun KOÇ ve Fakülte Sekreteri Ayla PİLATİN Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Toplantıda Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm Başkanı Prof.Dr. Aydın ADİLOĞLU ve bölüm öğretim üyeleri  ev sahipliği yaptı.

Toplantıda akademik personel ihtiyaçları, BAP alt yapı projeleri, eğitim-öğretim gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantımız öneri ve dileklerle son buldu.

Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm Başkanlığına toplantı için teşekkür ederiz.