2020-11-26

Fakültemiz Dekanı ve Öğretim Üyeleri Avrupa Birliği Teknoloji Platformları Bilgilendirme toplantısına katıldılar

EFFAB (European Forum of Farm Animal Breeders) ve FABRE-TP (Sustainable Farm Animal Breeding and Reproduction - Technology Platform,  Bürüksel, Belçika)  uzman proje sorumlu Çağla Yüksel KAYA KUYULULU tarafından organize edilen teknoloji platformları online bilgilendirme toplantısına Fakülte Dekanı Prof.Dr.Sezen ARAT, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof.Dr.Fulya ÖZDİL, Doç.Dr.Emel ÖZKAN ÜNAL, Arş.Gör. Dr.Raziye IŞIK, Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof.Dr.Muzaffer TAŞ, Dr.Öğretim Üyesi Halef DOĞAN, Arş.Gör. Dr.Elif GÖLÇE, Trakya Kalkınma Ajansından Uzm. Elif ÖZTÜFEKÇİ katılmıştır.

Avrupa Teknoloji platformlarına üyelik ve Avrupa Birliği proje çağrılarında teknoloji platformlarının rolü konusunda bilgi alınmıştır.