Ziraat Fakültesi
2023-12-18

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Danışma Kurulu Üyesi ve Emekli Gıda Mühendisi Harun Tuygan ile Öğrencilerimize Yönelik Kariyer Söyleşisi Yapıldı



 

 

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Danışma Kurulu Üyesi ve Emekli Gıda Mühendisi Harun Tuygan ile 5 Aralık 2023 Salı günü, öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen Kariyer Söyleşisi etkinliğinde bir araya gelindi.
 
Tuygan, uzun yıllara dayanan mesleki deneyimleri ve birikimi ile genç meslektaş adaylarına ışık tuttu. Özellikle üretim alanında çalışacak gıda mühendisleri için önemli tavsiyelerde bulunan Tuygan, mesleki hayatın getirdiği zorlukları ve bunları aşma noktasında öğrencilik yıllarında edindiği dersler sayesinde nasıl çözümler üretebildiğini öğrencilere aktardı.
 
Etkinlik, Tuygan'ın ilgi çekici sunumu ile renklendi. Mesleki hayatta karşılaşılabilecek durumlarla ilgili örnekler vererek, öğrencilerin gelecekteki meslek hayatlarına dair bilgi sahibi olmalarına katkıda bulundu.
 
Söyleşinin ardından öğrencilerden gelen soruları içtenlikle yanıtlayan Tuygan, katılımcılarla etkileşimde bulunarak deneyimlerini paylaştı. Etkinliğin sonunda, bölüm başkanımız Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Tuygan'a teşekkür belgesi olarak TEMA Vakfı aracılığıyla yapılan ağaç dikimi sertifikasını takdim etti.
 
Toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi.