2023-10-26

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Ev Sahipliğinde TÜGİP Heyeti ile Tanıtım ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

TÜBİTAK Marmara Teknokent’e bünyesinde kurulan Türkiye Gıda İnovasyon Platformu’ndan (TÜGİP) gelen heyet ile 17.10.2023 Salı günü bölümümüzde bir tanıtım ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Tekirdağ  Sanayi  ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal’ın da katıldığı toplantıda, TTO Birim Yöneticisi Dr. Tuğba İNANÇ HORUZ  yaptığı sunumla TÜGİP’in potansiyel ortaklarına sundukları olanaklar ve hizmetler hakkında bilgilendirme ve değerlendirmeler yapılmıştır.  Sunumun ardından olası işbirliklerine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden gelen soruların cevaplanmasının ardından toplantıya son verildi.

Bizleri ziyaret ederek çok kıymetli bilgilendirmelerde bulunan TÜGİP heyetine, Tekirdağ  Sanayi  ve Teknoloji İl Müdürü sayın Fahrettin Akçal’a ve toplantıya katılan tüm öğretim üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi