Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin Projeleri, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı dahilinde TÜBİTAK tarafından destek kapsamına alındı.
Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinden proje yürütücüsü Berfin Çekin, proje üyeleri İrem Sıla Yağbasan ve Enes Pamuk’un Öğretim üyesi Doç.Dr.Ahmet Şükrü Demirci’nin danışmanlığında hazırlamış olduğu "Çekirge Tozu ile Zenginleştirilmiş Ev Tipi Makarna Üretimi “ başlıklı projesi ile 4. sınıf öğrencilerimiz Ezgi Dilan Aslan, Şeyma Çalışkan, Eda Nur Ergen ve Zülal Kaymak'ın Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Gümüş danışmanlığında hazırladığı "Glutensiz, Diyabetik ve Fonksiyonel Özellikleri Geliştirilmiş Yaprak Galeta Üretimi" başlıklı proje TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı dahilinde TÜBİTAK tarafından destek kapsamına alınmıştır.
Öğretim Üyelerimizi ve Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.