2023-05-16

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Öğr.Üyesi Suzan Uzun un Projesine TÜBİTAK Desteği

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Suzan Uzun’un yürütücüsü olduğu, araştırmacılığını Doç.Dr. İbrahim Palabıyık ve Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Fatih Bozkurt’un yaptığı “Soğuk Plazma Uygulamasının Karbon Nokta İçerikli Floresans Nişasta Filmlerinin Mekanik ve Bariyer Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi” isimli projesinin TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı kapsamında desteklenmesine karar verilmiştir.

Proje sonucunda yenilikçi yöntemlerle geliştirilen gıda ambalaj malzemeleri ile gıdaların raf ömürlerinin arttırılması sağlanmış olacaktır.

Değerli Öğretim Üyelerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi