2023-10-04

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı, 1. dönem sonuçlarına göre projesi desteklemeye hak kazandı.

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Hüseyin Erman'ın Bitirme Tezi Dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Kadir Gürbüz Güner danışmanlığında  hazırlamış olduğu  "Dondurulmuş Kurabiye Hamuru Üretiminde Farklı Biyoaktif Bileşenlerin Renklendirici Ve Fonksiyonel Zenginleştirici Olarak Kullanımı“ başlıklı projesi ile  yine 4. sınıf öğrencilerimizden Hüseyin Özgür Uzun'un Dr. Öğr. Üyesi Suzan Uzun danışmanlığında hazırlamış olduğu "Fenolik İçeriği Yüksek Çay Aromalı Aromatize Şarap Bazlı İçki Üretim Prosesisinin Geliştirilmesi" başlıklı projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı dahilinde TÜBİTAK tarafından destek kapsamına alınmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı