2023-01-31

Fakültemiz Kalite ve Akreditasyon Komisyonu TNKÜ Birim İç Değerlendirme Raporu ve TNKÜ İdare Faaliyet Raporu Hazırlık ve Sonuç Toplantıları Gerçekleştirdi.

Fakültemiz Kalite ve Akreditasyon Komisyonu TNKÜ Birim İç Değerlendirme Raporu ve TNKÜ İdare Faaliyet Raporu Hazırlama ve Sonuçlandırma Toplantıları Gerçekleştirdi.

Yükseköğretim Kalite Güvencesi ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Yönetmeliği kapsamında; Üniversitemiz 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu'nun hazırlanması gerekmektedir. Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Hazırlama Kılavuzu 3.1' e göre oluşturulan TNKÜ Birim İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Rehberi ve diğer ek dokümanlar çerçevesinde birimimize ait "Birim İç Değerlendirme Raporu"nun ve "2022 İdare Faaliyet Raporu"nun çalışmaları 31.01.2023 tarihinde başlatıldı ve 03.02.2023 tarihinde de kontrol edildi.

Fakültemiz Kalite ve Akreditasyon Komisyonu olarak hazırlanan raporların, Dekanlığımıza sunulmasına karar verildi.