Ziraat Fakültesi
2023-04-28

Fakültemiz Tarla Bitkileri Bölümü Çayır Mera Yem Bitkileri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan ORAK ın yürütücüsü olduğu TÜBİTAK 1001 projesi başarı ile sonuçlandı.



 

Fakültemiz Tarla Bitkileri Bölümü Çayır Mera Yem Bitkileri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan ORAK'ın yürütücüsü olduğu "Trakya Bölgesi Doğal Florasındaki Üçgül (Trifolium L.-Fabaceae) Türlerinin Taksonomisi, Dağılımı, Fenolojik, Morfolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri" başlıklı TÜBİTAK 1001 projesi başarı ile sonuçlandı.

Fakültemiz Tarla Bitkileri Bölümü Çayır Mera Yem Bitkileri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan ORAK'ın yürütücüsü olduğu, Bölümümüz Çayır Mera Yem Bitkileri Anabilim Dalı'nda görev yapan Prof. Dr. Canan ŞEN, Prof. Dr. İlker NİZAM, Doç. Dr. Ertan ATEŞ, Doç. Dr. Hazım Serkan TENİKECİER ve Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü'nde görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Necmettin Güler ve Dr. Hüseyin ERSOY ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nde görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Sergun DAYAN'ın araştımacı olarak görev aldıkları "Trakya Bölgesi Doğal Florasındaki Üçgül (Trifolium L.-Fabaceae) Türlerinin Taksonomisi, Dağılımı, Fenolojik, Morfolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri" başlıklı TÜBİTAK 1001 projesi başarı ile sonuçlandı.

Proje ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.