2022-11-17

Fakültemiz Tarım Ekonomisi öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Harun HURMA, FAO ve Tekirdağ Önder Çiftçi Dernekleri tarafından yürütülen proje dahilinde düzenlenen çalıştaya katıldı.

Fakültemiz Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi,  Dr.Öğr.Üyesi Harun HURMA, 14 Kasım 2022 tarihinde, FAO (The Food and Agriculture Organization) ve “Tekirdağ Önder Çiftçi Dernekleri” tarafından yürütülen “Arazi Tahribatının Dengelenmesi Yukarı Sakarya Havzası projesi (Land Degradation Neutrality Upper Sakarya Basin Project) dahilinde “Uygulamalı Çiftçi Okulları (Farmer Field School)” eğitim içeriğinin belirlenmesi için düzenlenen çalıştaya konuşmacı olarak katıldı.

Dr.Öğr.Üyesi Harun HURMA, 09-11 Kasım 2022 tarihleri arasında Eskişehir, Kütahya ve Ankara’da yapılan saha çalışmasının sonuçlarını değerlendirdiği sunumunda “Uygulamalı Çiftçi Okulları” müfredat içeriğine yönelik önerilerde bulundu.

Çalıştay'da ayrıca;
Dr.Ayşegül Selışık (FAO Türkiye Temsilcisi Yardımcısı),
Prof.Dr. Cemal Taluğ (Ankara Üniversitesi),
Prof.Dr.Kürşat Demiryürek (Samsun On Dokuz Mayıs Üniversitesi),