2021-09-30

Fakültemizde 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında İş Sağlığı konusunda eğitim verildi.

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında bulunan işyerlerinde, "Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmelik"e göre çalışanlara, düzenli aralıklarla Temel İSG eğitimleri verilmesi gerektiği ancak pandemi koşulları nedeniyle yapılamayan eğitim toplantılarından biri olan İş Sağlığı konusunda, 29 Eylül 2021 tarihinde Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Pandemi koşullarına uygun olarak birincisi yapılan eğitim toplantısında; İşyeri Hekimi Dr. Türkan HASTÜRK tarafından, İşsağlığı ve Meslek Hastalıkları konusunda akademik, idari personelimize bilgiler verildi.

Katılamayan akademik, idari personelimize 12 Ekim 2021 tarihinde aynı eğitimin tekrarı yapılacaktır.