2023-12-22

Fakültemiz “Atatürk ve Cumhuriyet” Konulu Konferans ve İmza Günü Düzenledi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından “Atatürk ve Cumhuriyet” Konulu Konferans ve İmza Günü düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonundaki programa, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhan KOÇER, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT, Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BALKAM) Müdürü Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Konferansta İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Emekli Tuğgeneral Dr. Naim BABÜROĞLU, “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu bir konuşma gerçekleştirdi.

Konferansın ardından Tekirdağ NKÜ Sanat Galerisinde konuşmacı Dr. Naim BABÜROĞLU kitaplarını imzaladı.