2023-04-06

Fakülte İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre ve Sıfır Atık Komisyonu toplantısı yapıldı.

Fakülte İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre ve Sıfır Atık Komisyonu, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat DEVECİ başkanlığında, 6 Nisan 2023 Perşembe günü saat: 13.30'da, İş Sağlığı ve Güvenliği Fakülte Laboratuvar ve Saha El Kitabının Hazırlanması ile Dekanlık ve B Bloktaki laboratuvarlarda eksik bulunan teçhizat ve alt yapının belirlenmesi ve giderilmesi konularını görüşmek üzere Fakültemiz Toplantı Salonunda toplandı.

Toplantıda; İş Sağlığı ve Güvenliği Fakülte Laboratuvar ve Saha El Kitabı ve bölümlerimizin kendi alanlarını kapsayacak Laboratuvar ve Saha El Kitabının Hazırlanması, Bölüm laboratuvarlarında eksik olan koruyucu ekipmanların (gözlük, maske, koruyucu eldiven, maşa vb.) ve yangın tüplerinin tamamlanması, İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili lisans öğrencilerimize kayıt haftasında “İş Sağlığı ve Güvenliği Oryantasyon Haftası” olarak eğitim verilmesinin ve Akademik Takvime konulması, Bölüm Laboratuvarlarında çalışmayan çeker ocaklarının tamir ve bakımının yapılmasının talep edilmesi, Bölüm laboratuvarlarının giriş kapılarına uyarıcı levha, işaret gibi bilgilendirme levha ve afişlerin asılması ve Dekanlık ve B Blok Binalarımızda içeriye açılan sınıf, laboratuvar ve büroların kapılarının dışarıya açılacak şekilde düzenlenmesi konuları görüşüldü.

Konuyla ilgili yapılması gereken bakım onarımların Rektörlüğümüzden talep edilmesine karar verildi.