Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim üyesi Doç.Dr. İbrahim Palabıyık''ın yazar olarak bulunduğu 12 bilimsel eseri Q1 kategorisindeki dergilerde yayınlandı.
Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. İbrahim Palabıyık’ın yazar olarak yer aldığı, 2020 yılı içerisnde yayınlanan ve Q1 kategorisindeki 12 akademik çalışması yayınlanmıştır.
İlgili yayınların künyeleri aşağıda verilmiştir.
Emeği geçen hocamızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI
Makale adı: Investigating the effects of Lecithin-PGPR mixture on physical properties of milk chocolate
Makale adı: Usage possibility of mannitol and soluble wheat fiber in low calorie gummy candies
Makale adı: Valorisation of grape by-products as a bulking agent in soft candies: Effect of particle size
Dergi adı: LWT-Food Science and Techonology, 2020, 10451, 109548, 109531, 118-108776
https://www.sciencedirect.com/
https://www.sciencedirect.com/
https://www.sciencedirect.com/
https://www.sciencedirect.com/
JCR® Category |
Quartile in Category |
FOOD SCIENCE |
Q1 |
Makale adı: A fundamental optimization study on chewing gum textural and sensorial properties: The effect of ingredients
Dergi adı: Food Structure 26, 100155, 2020.
https://www.sciencedirect.com/
JCR® Category |
Quartile in Category |
FOOD SCIENCE |
Q1 |
Dergi adı: Journal of Cereal Science, 102998, 2020.
https://www.sciencedirect.com/
JCR® Category |
Quartile in Category |
FOOD SCIENCE |
Q1 |
Dergi adı: Algal Research 47, 1018118, 2020.
https://www.sciencedirect.com/
JCR® Category |
Quartile in Category |
AGRANOMY AND CROP SCIENCE |
Q1 |
Makale adı: Pre-crystallization process in chocolate: Mechanism, importance and novel aspects
Dergi adı: Food Chemistry, 126718, 2020.
https://www.sciencedirect.com/
JCR® Category |
Quartile in Category |
FOOD SCIENCE |
Q1 |
Makale adı: Chocolate aroma: Factors, importance and analysis
Dergi adı: Trends in Food Science&Technology, 99, 580-592, 2020.
https://www.sciencedirect.com/
JCR® Category |
Quartile in Category |
FOOD SCIENCE |
Q1 |
Makale adı: Using spray‐dried sugar beet molasses in ice cream as a novel bulking agent
Dergi adı: International Journal of Food Science & Technology 55 (3), 1298-1310, 2020.
https://ifst.onlinelibrary.
JCR® Category |
Quartile in Category |
FOOD SCIENCE |
Q1 |
Makale adı: Determining Honey Adulteration by Seeding Method: an Initial Study with Sunflower Honey
Dergi adı: Food Analytical Methods, 13, pages952–961(2020).
https://link.springer.com/
JCR® Category |
Quartile in Category |
SAFETY RESEARCH |
Q1 |