Ziraat Fakültesi
2023-04-12

Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Araştırma ve Uygulama Merkezi (GADOM) Stratejik Hedefler ve Değerler Çalıştayına katılım sağladık.



 

“Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Araştırma ve Uygulama Merkezi (GADOM)” Stratejik Hedefler ve Değerler Çalıştayına katılım sağladık.
 
TÜBİTAK TÜSSİDE ve Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ortaklığında kurulan “Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Araştırma ve Uygulama Merkezi (GADOM)” tarafından 12 Nisan 2023 Çarşamba günü Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilen “GADOM – Stratejik Hedefler ve Değerler Çalıştayı”na Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Murat TAŞAN, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Sezen ARAT, Dekan yardımcıları, Prof.Dr.Fisun KOÇ, Prof.Dr.Murat DEVECİ ve Ziraat Fakültesi’nin tüm bölümlerinden Bölüm Başkanları ve öğretim üyeleri katılmıştır. Çalıştayda Merkez Müdürü Dr.Öğr.Ü. Bora ASLAN tarafından GADOM tanıtımı ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi verilmiş, merkezin öncelikli çalışma alanları, hedefleri, misyonu, vizyonu konularında fikir alışverişinde bulunulmuştur.