2015-03-25

Gıda Topluluğu 22 Mart Dünya Su Günü Etkinliği Düzenledi

22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin etkin olarak rol aldıkları N.K.Ü. Gıda Topluluğu Fakültemiz Dekanlık binası girişinde, Tekira AVM ve Süleymanpaşa merkezindeki Tuğlalı parkta N.K.Ü. Gıda Topluluğu, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Tekirdağ temsilciliği ve özel bir içme suyu firması ile ortak etkinlikler düzenledi.

22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri çerçevesinde toplumu bilinçlendirme stantları açıldı. Bu kapsamda suyun önemine, etkin kullanımına, değerine vurgu yapan topluluk üyesi öğrenciler özel bir içme suyu firmasından temin edilen sularında ücretsiz dağıtımını gerçekleştirdiler. Gıda Topluluğu olarak kurulduğu günden bugüne Dünya Su Gününe dikkat çeken ve önemini vurgulayan öğrenciler suyun hayati önemi konusunda oldukça dikkat çektiler. Stantlarda görevli topluluk üyesi öğrenciler bilinçlendirmeyi interaktif olarak gerçekleştirmişlerdir.

Unutmayalım ki su yaşam kaynağımızdır, bilinçlenelim ve bilinçlendirelim !

N.K.Ü. Gıda Topluluğu üyesi öğrencilerimizi etkinliklerinden dolayı tebrik ediyoruz.

ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI