Ziraat Fakültesi
2015-04-27

Hindistan’dan Fakültemize ziyaret



 

Merkezi Hindistan’da bulunan Centre for Good Governance yetkilileri ortak bilimsel araştırma ve çalışma olanakları konusunda görüşmeler yapmak üzere 24.04.2015 tarihinde Fakültemizi ziyaret ettiler.

Toplantıya Fakültemizden Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İsmet BAŞER, Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Mustafa Mirik,  ile Fakültemiz araştırma görevlilerinden Arş. Gör. Fatma Seren SAĞIR ve Arş. Gör. Deniz Çağla TURAN katılırken, Centre for Good Governance Müdürü Dr. B. GANGAİAH, merkez çalışanları Dr. J. Devi PRASAD ve G. Kiran KUMAR katılmıştır.

Toplantıda öncelikle katılımcılar kendi kurumlarını tanıtmışlar ve her iki kurumun gelecekte neleri yapılabilecekleri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur. Toplantı sonunda konunun ilgili birimler ile tartışılarak iki kurum arasında bir ortak çalışma protokolünün hazırlanmasına karar verilmiştir. Bu ortak protokol ile karşılıklı, öğrenci, öğretim üyesi değişiminin yanı sıra, her iki kurumun ihtiyaç duyduğu farklı konularda karşılıklı ziyaretler yapılması ve bu konularda ilgili ülkelerde bilgilendirici toplantıların yapılmasının yararlı olacağı konusunda ortak karar oluşturulmuştur.