2021-12-06

Rektörlüğümüz tarafından hibe alınan HATTAT Marka C 3080 Model Traktörün Fakültemize devir teslimi gerçekleşti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ne ilimiz Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren HATTAT Traktör Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Traktör bağışı yapıldı.

HATTAT Marka C 3080 Model traktörün Üniversitemize hibesinin gerçekleşmesinin ardından, traktörün Dekanlığımıza devri için Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bülent EKER, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr. Murat TAŞAN ve Prof.Dr. Murat DEVECİ ile Fakülte Sekreteri Ayla PİLATİN Dekanlık önünde bir araya geldi.

Fakültemiz öğrenci ve akademisyenlerinin Eğitim-Öğretim ve Araştırma çalışmaları için demirbaş gereksinimizin karşılanmasından dolayı Üniversitemiz Rektörlüğüne ve HATTAT Traktör Sanayi ve Ticaret A.Ş. yetkililerine teşekkür ederiz.

ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI