2022-01-10

Tarımsal Öğretimin 176. Yılı Çelenk Sunma Törenine Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat Taşan katıldı

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat Taşan Dekanlığımız adına Ziraat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi tarafından Türkiye’de Tarım Öğretiminin 176. Yılı nedeniyle düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleşen törene Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan, Ziraat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vekili ve üyeleri, Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri, Süleymanpaşa Ziraat Odası Başkan ve üyeleri ile  Ziraat Mühendisleri katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Atatürk Anıtı’na Ziraat Fakültesi Dekanlığı ile Ziraat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesinin çelenklerinin sunulmasının ardından son buldu.