2024-01-31

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK) Tekirdağ İrtibat Ofisi ile Toplantı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK) Tekirdağ İrtibat Ofisi Uzmanları; Sayın Ali Özbek ve Sezgi Can Fakültemiz Dekanlığını ziyaret etti. Fakültemiz Toplantı Salonunda Dekan Prof.Dr. Sezen ARAT'ın Başkanlığında Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve Bölüm Başkan Yardımcılarıyla birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK) Tekirdağ İrtibat Ofisi Uzmanları, Tekirdağ ilini kapsayan hibe programının yaklaşık 2 ay içerisinde açılacağı ve IPARD III Programı hakkında bilgiler sundular.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK) Tekirdağ İrtibat Ofisi ile Fakültemiz arasında işbirliği konusunda adımlar atıldı.