2023-09-14

Tarım ve Teknoloji Günleri 2023 Fuarında, Koç Güzellik Yarışmasında Öğretim Elemanlarımız Jüri Üyesi olarak görev yaptılar.

06-09 Eylül 2023 tarihinde Tekirdağ/ Karaevli’de 13.’sü düzenlenen Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarında, Tekirdağ İli  Damızlık Koyun-Keçi Birliği tarafından her yıl düzenli olarak yapılan ve yetiştiriciler tarafından yoğun ilgi gösterilen ‘Koç Güzellik Yarışması’ gerçekleştirildi. 13 yetiştiriciye ait koçların katıldığı yarışmaya ek olarak ‘Damızlık Dişi Toklu’ yarışması, ‘Oğlak Yeme’ yarışması ve sadece çocukların katıldığı ‘Oğlak Yakalama’ yarışmaları da düzenlendi. Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper ÖNENÇ ile bölüm öğretim elemanı Araş. Gör. Dr. Ayşe ŞEN yarışmalara jüri üyesi olarak katıldı.
Kendilerine Ziraat Fakültesi olarak teşekkür ederiz.