Ziraat Fakültesi
2022-06-13

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Lisans Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.



 

Üniversitemiz Stadyumunda düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM ve Eşi Güllühan YILDIRIM, Tekirdağ Milletvekili Çiğdem KONCAGÜL, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcıvekili Uğur ÖZCAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Eşi Selda ŞAHİN, Tekirdağ Barosu Başkanı Sedat TEKNECİ, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun KAYA, Tekirdağ İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Osman KILIÇ, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan FINDIK, Keşan Belediye Başkanı Mustafa HELVACIOĞLU, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai ÇETİN, NKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet ÜZGÜN, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN, AK Parti Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Nihal ERDOĞAN KÖŞDERE, Üniversitemiz Senato Üyeleri, NKÜ akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Akademisyenlerin Saygı Yürüyüşü ile başlayan etkinliklerde; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, NKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin trambolin gösterisi ve NKÜ Halk Oyunları Ekibinin folklor gösterisinin ardından, mezuniyet töreni konuşmalarına geçildi.

Açılış konuşmalarının ardından, Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN ve Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT tarafından Fakülte birincilerine ödülleri ve mezuniyet belgeleri takdim edildi. Ödül töreninin ardından dereceye giren öğrenciler, mezuniyet kütüğüne isimlerini çaktılar.

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.

Tüm öğrencilerimizin yolu açık olsun.