Ziraat Fakültesi
2023-06-05

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Lisans Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.



 

 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Lisans Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Stadyumunda düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Adalet Komisyonu Başkanı Naci ERGİN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Eşi Selda ŞAHİN, Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Egemen GÜRCÜN, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa GÜLER, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet ATA, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali GÜMÜŞ, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan METİNER, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai ÇETİN, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet HACIOĞLU, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet ÜZGÜN, Tekirdağ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kaan Sinan TOHUMCU, Tekirdağ NKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Murat TAŞAN, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA, Üniversitemiz senato üyeleri, akademik ve idari personel, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Üniversitemiz akademisyenlerinin Saygı Yürüyüşü ile başlayan etkinliklerde; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Lisans Programlarından mezun olan öğrenciler kontej halinde seyircileri selamladılar.

Törenin açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM'ın ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN konuşmasını yaptı.

Üniversitemiz 2022-2023 akademik yılı mezunları adına Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Öğrencisi Kardelen KEÇİCİ bir konuşma yaptı. 

Açılış konuşmalarının ardından, Fakülte birincilerine ve çeşitli müsabakalarda Üniversitemizi temsil ederek dereceye giren sporculara ödülleri ve mezuniyet belgeleri takdim edildi. Dereceye giren öğrenciler, mezuniyet kütüğüne isimlerini çaktılar.

Mezuniyet programı geleneksel kep atma töreni ile sona erdi.