2022-06-09

Ziraat Bankası yetkilileri bölgesel ve yerel kadın ve genç girişimcilere yönelik tarımsal eğitim kapsamında Fakültemize ziyarette bulundu

Tarımsal üretimin içerisinde yer almak isteyen kadın ve genç girişimcilere yönelik eğitim çalışmaları konusunda Ziraat Bankası Tarım Bankacılı Bölüm Başkanlığı Tarım Bankacılığı ve Tarım Politikaları yetkilileri Kemal Ertürk ve Mehmet Çetin Fakültemiz Dekanı Pof.Dr. Sezen ARAT'ı ziyaret ettiler. Ziyarette Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat TAŞAN'da hazır bulundu. Ziyarette bölgesel ve yerel kadın ve genç girişimcilere yönelik süt sığırcılığı, büyük- küçükbaş hayvan besiciliği, arıcılık, etlik piliç, seracılık, tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği alanlarında verilebilecek eğitimler konularında görüş alışverişinde bulunuldu.