2021-03-11

Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ZİDEK) Akreditasyon Süreci Kapsamında Tarla Bitkileri Bölümü Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ZİDEK) Akreditasyon Süreci kapsamında Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmet BAŞER’in moderatörlüğünde yapılan toplantı; Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyeleri ve Elemanları, Paydaşlar ve öğrenci temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Toplantıda Tarla Bitkileri Bölümü program amaçları, çıktıları ve ders değişiklikleri ve ilaveleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Değerli katılım ve katkılarından dolayı, paydaşlara ve Bölümün Değerli Öğretim Üyelerine teşekkür edildi.

Paydaşlar;

• Prof. Dr. Fahri ALTAY

(Emekli Öğretim Üyesi)

• Prof. Dr. Aydın ÜNAY