Ziraat Fakültesi
2013-10-01

Ziraat Fakültesi Oryantasyon Programı Düzenlendi



 

 

Ziraat Fakültesi Oryantasyon Programı Düzenlendi

 

Öğrenci Seçme Sınavı sonucunda yaptıkları tercihlerle 2013-2014 Eğitim-Öğretim dönemi itibariyle Fakültemiz ailesine katılan öğrencilerimizin, öğrenim görecekleri Fakültemizi tanımalarını sağlayarak uyum süreçlerini hızlandırmak amacıyla oryantasyon programı düzenledi.

Oryantasyon programı Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda 1 Ekim Salı günü 13:00-14:00 tarihleri arasında uygulandı. Programa Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Ahmet İstanbulluoğlu, Dekan Yardımcıları Prof.Dr.İsmet Başer ve Doç.Dr.Murat Taşan ile Fakültemiz 1.Sınıf öğrencilerinin Bölüm Danışmanları olan Araştırma Görevlileri katıldılar.

Fakültemiz öğrencilerinin katılımlarının yoğun olduğu programda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Üniversitemizin ve Fakültemizin genel yapısı, sunulan olanakları, gerçekleştirilen faaliyetler ile idari ve akademik konular hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin bir araya gelerek aynı zamanda birbirleriyle tanışma fırsatı bulduğu oryantasyon programı, öğrencilerimizin Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Ahmet İstanbulluoğlu’na soru sormalarının ardından son buldu.