Ziraat Fakültesi
2022-06-01

ZİDEK ÖN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ



 

Fakültemiz Lisans Programlarının ZİDEK Akreditasyon Değerlendirme ön başvurularının kabul edilmesi ile birlikte ilgili lisans programlarının Özdeğerlendirme Raporlarını (ÖDR) hazırlama süreci devam etmektedir. Sözkonusu sürece katkı sağlamak amacıyla Fakültemiz Dekanlığının talebi üzerine ZİDEK tarafından uzaktan erişim yolu ile ön bilgilendirme toplantısı 1 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Ön bilgilendirme toplantısına Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT, Fakülte Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkan ve Başkan Yardımcıları, Kalite ve Akreditasyon Komisyonu, Eğitim ve Öğretim Komisyonu üyeleri katılmıştır.

Toplantı ZİDEK Eğitim ve Bilgilendirme Komitesi Başkanı Prof.Dr. Ayzin KÜDEN tarafından organize edilmiş olup, toplantıya bilgilendirme yapmak üzere ZİDEK ZAK Kurulu Başkanı Prof.Dr. İsmail KARACA ile ZAK üyeleri Prof.Dr. Bülent TORUN ve Prof.Dr. Canan ABAY katılmışlardır.

Ön bilgilendirme toplantısında ilgili ZAK Kurulu üyelerine iletilen sorular cevaplandırılarak ÖDR hazırlıkları kapsamında ilave bilgiler alınmıştır.