2022-03-31

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesindeki Hattat Traktör ve HEMA Endüstri A.Ş. firmalarına Teknik Gezi Düzenlendi.

Fakültemiz Biyosistem Mühendisliği Bölümünün, Tarım Traktörleri dersi kapsamında Prof. Dr. Bahattin Akdemir ve Araş. Gör. Hasan Berk Özyurt hocalarımızın eşliğinde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesindeki Hattat Traktör ve  HEMA Endüstri A.Ş. firmalarına  30 Mart 2022 Çarşamba günü  teknik gezi gerçekleştirildi.

HEMA Endüstri A.Ş.'nin İnsan Kaynakları Biriminden  Ayşe Yandal  tarafından Şirket hakkında bilgi verilmiş ve üretilen son ürünler incelendi.

Daha sonra Hattat Traktör A.Ş.  Fabrikası gezildi. Hattat Traktör Fabrikasında Ar-Ge Müdürü İbrahim Polat tarafından,  traktör fabrikası ve ürünleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Fabrikada traktör üretim bantlarında üretim aşamaları incelendi ve geziden sonra öğrencilerimizin kariyerlerinin planlanmasına yönelik olarak firma yetkilileri  tarafından bilgilendirme yapıldı.

Bu gezinin gerçekleştirilmesinde gerekli desteği veren Hattat Traktör A.Ş ve Hema Endüstri A.Ş. yetkililerine  teşekkür ederiz.