2023-08-09

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında Yapılan Sürdürülebilir Tarım Zirvesine Fakültemiz katılım sağladı.

Fakültemizde konuşmacı olarak katılan Biyosistem Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. A.Halim Orta'nın yanısıra Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Murat TAŞAN, Fakülte Dekan Yardımcımız Prof.Dr. Murat DEVECİ ve Zootekni Bölümü Öğretim Üyesi ve Tekirdağ Ziraat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Cemal POLAT'da katıldı.

Sürdürülebilir Tarım Zirvesinde, Bloomberg TV Tarım Editörü ve  Moderatör  İrfan Donat, Fakültemiz Biyosistem Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. A.Halim Orta “Genel Tarım”,  Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Tarım Yazarı  Ali Ekber Yıldırım, Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Ali Kırali  “Lisanslı Depoculuk”, Türktraktör Ticari İş Lideri  Ahmet Canbeyli “Sürdürülebilir Tarım”, Daze Tarım Teknoloji Yetkilisi  Ümit Dağlı “Drone Teknolojileri”, Balkan Orman ve Tarım Ürünleri Yetkilisi Bahtiyar Gürdal “Alternatif Tarım”  konu başlıkları ile katılımcılara bilgi verildi.