2013-06-03

“Tarım ve İnsan” Konulu Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı”.

Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin Kuruluşunun 30. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı. Fotoğraflar TEFSAD (Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal ELİTAŞ, üyeler Meliha ELİTAŞ ve Hilmi BAYSAL tarafından değerlendirildi.

Zirat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU, “Hayatınızda bu güzel tören. Bir başlangıç olsun” diyerek fotoğraflarını ve hediyelerini verdi.

Dereceye giren ilk üç fotoğraf ve fotoğrafçıları kutluyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

1. Ayşegül DOĞAN (Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi)

2. Aytekin GEZİCİ (Emek) (Teknik Bilimler MYO- İnşaat Ekonomisi 2. Sınıf Öğrencisi)

3. Ozan ÖZTÜRK (Çeltik Ovası) (Ziraat Fakültesi tarla Bitkileri Bölümü 3. Sınıf Öğrencis)